Bruggen en sluizen

Opdrachtgevers ervaren hier de unieke combinatie van Labrujère en De Klerk waarmee een klantgerichte totaaloplossing geboden wordt.

Labrujère met 75 jaar ervaring aan werktuigbouwkundige en staalbouwkundige werkzaamheden binnen de waterbouw. De Klerk als erkende waterbouwer met een sterk bedrijfsbureau en structurele investeringen in eigen (varend) materieel. Labrujère vervaardigt de bruggen en sluisdeuren voorzien van nieuwe hydraulische, mechanische en elektrotechnische installaties met bijbehorende bediening en besturing. De Klerk zorgt ervoor dat met haar breed scala aan drijvend hijsequipment de onderdelen nauwkeurig en snel te plaatsen zijn.

We slaan een brug tussen land en zee, tussen ons en de opdrachtgever. Als specialist blinken we uit door te ontzorgen. Zaken goed voorbereiden, de juiste informatie geven, tijdig informeren en pro-actief meedenken in planverbetering met onze opdrachtgevers. Dit ontzorgen stelt de opdrachtgever in staat om optimaal controle te behouden over alle stadia van het project.

Meer services

services
Sluiten